Deloitte DT House Google Savills HQ Deloitte Hardwicke House Brunel Affidea Eircom HQ Ernst & Young Mason Hayes + Curran Bord Gais Castlemartyr Hotel NUI Galway an Bhialann Superquinn HSQ CUH Materity Hospital Mercy Hospital A&E Lee Clinic Cork
apartments / housing civic / educational healthcare regeneration / master planning industrial leisure / retail offices conservation interiors urban design
home
about us projects news contact us

DELOITTE DT HOUSE

Facts

Remodelling of Ground and Sixth floor levels of Deloitte DT House office Building. Comprising of a modern new entrance and reception on ground floor with a brand new suite of modern meeting rooms, triple multifunction room and full catering facility. The sixth floor was redesigned to create an executive suite with a separate reception, multifunction space, finishing kitchen and meeting rooms.

Floor area
1,900 m² (20451.43ft²)

Awards
Finalists – Irish Building and Design Awards 2016

Testimonial
We engaged Reddy’s in 2013 in order to help Deloitte create a new workplace model for Dublin followed by the redesign and refurbishment of our conference suite and reception area. More recently we have engaged Reddy’s in the design and fit out of our new office in Galway.

Feedback from our people and clients has been hugely positive on all aspects of the refurbished areas. Rob and Lisa and the team from Reddy’s worked very closely with us and brought a number of key elements to the mix. Not least, an innovative approach to the design by reading the existing space very well and maximising its potential but also by working closely with our business in a collaborative way in order to simply bring our space to life.

John Gray
Deloitte



Features

The main core lobby walls were stripped out to be replaced with a modern access control system to create a more dynamic link between public and private spaces.

The material palette was selected to create a contrast between the ground and sixth floor so that there was a distinct ‘club’ feel to the executive level.


To maximise the potential of the existing space and to make a more dynamic working environment through the clever spatial planning, efficient lighting design and a contrast of textured and reflective materials. The design team created a successful contemporary office environment achieving a natural flow between spaces by eliminating the conventional layout of the existing floorplate into a staggered design, creating small breakout and collaborative zones throughout and initiating an effective co-ordination of the lighting design to overcome the challenge of the dark environment in the existing.

On both floors the design of the meeting rooms is staggered to create offset informal meeting spaces that break the conventional layout of the building and diagonal positioning of the reception desk to tie into the staggered layout throughout.





Earlsfort Terrace, Dublin 2